Gonda László - Dj Gonda Jr.

Gonda László vagyok. 1979. május 17-én születtem Budapesten. Édesapám, az első diszkós generáció elismert tagja, aki 40 éve a szakma jeles képviselője, így szinte törvényszerű volt, hogy előbb vagy utóbb követem majd őt. Az első, videón is rögzített "bulim" kb. 5 évesen történt, ahol nagy lelkesedéssel es elhivatottsággal konferáltam fel a Modern Talking egyik akkori nagy slágerét.

Utána viszont meglehetősen későn, 1997-ben álltam be aktívan a DJ-pult mögé. Az első jelentősebb klubok, ahol a közreműködtem: a Városligetben működött Planet Globe Disco, a. Piaf klub, az Mc Monte-Carlo Club, a keszthelyi Pepsi Music Beach, E-Klub (későbbiekben Diesel Club, majd a Morrison´s Liget).

Megfordultam Németországban is, ahol Stuttgart és Hamburg klubjaiban tevékenykedtem. Azóta első sorban a Zöld Pardon (Petőfi-híd lábánál), később a Budapest Park, valamint a Rocktogon rezidenseként dolgoztam. Emellett több vendégfellépés is színesítette pályafutásomat (Morrison's 2, Dürer kert, Ráday kupola, Viper Room, Filter klub, és még sorolhatnám). Emellett számos fesztiválon zenéltem (Sziget, Volt).

Univerzális DJ-ként vizsgáztam le még 2001-ben, így próbálom a zenei stílust is ehhez igazítani, viszont a szívemhez talán a rock zene áll a legközelebb. Talán ennek is köszönhető, hogy lassan ötödik éve tanítok az EFHA pro DJ-tanfolyamán rock-mixelést. A DJ szövetségnek gyakorlatilag az alapítása óta a tagja vagyok. Jó böngészést kívánunk!