Az esküvői Dj-k alapszabályai – az én véleményem szerint

 1. Első a pár!
 2. Ők megtisztelnek engem – az esküvői Dj-t – azzal, hogy közös életük első, legszebb napján gondoskodhatok a megfelelő zenéről, hangulatról, hogy pozitív értelemben felejthetetlenné tegyem ezt a jelentős eseményt. KÖSZÖNÖM!

 3. Megfelelni az Ő zenei igényüknek!
 4. Az ego nem fontos. Ez az este nem rólam, hanem Róluk és a vendégeikről szól. Tehetek javaslatot, ha igénylik, de érdemes nekik kedvezni. Sok pártól hallottam vissza, hogy azért nem a korábban meghallgatott dj-t választották, mert makacsul ragaszkodott a saját elképzeléseihez, magasról tett a pár igényeire. Én inkább játszom a pár kedvenceit, legfeljebb kiegészítem egy pár olyan dallal, amely oda passzol hangulatban és stílusban, persze csak akkor, ha Ők ezt kérik.

 5. Mindig légy felkészült!
 6. Ne csak arra, amit Ők korábban kértek, hanem minden másra is! Tudjuk, hogy az esküvők teljesen külön világot alkot, nem ugyanaz, mint a club élet. Itt tuti, hogy lesz valami olyan speciális helyzet, amit ha meg tudsz oldani, akkor a pár is hálás lesz neked, hasonlóan a vendégekhez, akik között pedig már lehet, hogy ott van egy, a következő évben házasodni készülő pár, akinek még nincs dj-je… Lehet, hogy ez is segít nekik a döntésben?

 7. Nem te vagy a főszereplő!
 8. Hanem a pár! De ez talán nem is kérdés… Soha ne legyen öncélú semmilyen megnyilvánulásunk, sem a zenék kiválasztásánál, sem pedig bármely szöveges, mikrofonos konferálásnál. Nem itt kell megváltani a világot. Nem itt fogunk felhúzott majomként ugrálni a pult mögött, ezzel jelezni, hogy mennyire jók is vagyunk. Inkább a megfelelő zenék kiválasztása, megfelelő időben történő lejátszásával hívjuk fel magunkra a figyelmet és persze azzal, hogy szuper hangulatot csinálunk!

 9. A szolgáltatás mindig legyen első osztályú
 10. Az, hogy az általunk vitt csúcstechnika megfelelően működik, alapvető elvárás szerintem, mégis sokszor halljuk vissza, hogy ez nem szólt, az meg recsegett, torz volt, stb. A minőségi szolgáltatás egyik alapfeltétele a kiváló felszerelés, melynek segítségével úgy szólal meg a mikrofon a beszédek során, vagy a pár kedvenc dala, ahogy azt ők előzőleg megálmodták. A megjelenésünk legyen elegáns, de visszafogott. Továbbra sem mi vagyunk a főszereplők…

 11. Rugalmasság – csapatjáték
 12. Egy megfelelő esküvői szolgáltató csapat lehet egy sikeres rendezvény kulcsa. Ennek hasznos tagja a Dj is. Jó kommunikációs képesség, megfelelő közreműködés a Ceremónia Mester munkájában, segítség a fotósnak, videósnak, hogy megfelelő hangot tudjon rögzíteni, és még reggelig sorolhatnám.

  Lehet, hogy kifelejtettem valami fontosat ezek közül, de munkám során ezek segítettek a legtöbbször ahhoz, hogy közel 200 esküvőn szolgáltathassak zenét a párok nagy megelégedésére. Ha Ön is úgy gondolja, hogy a felsoroltak fontosak az esküvői Dj kiválasztása, valamint munkája során, akkor valószínűleg megtalálta a megfelelő személyt. A leírt szavaknál is fontosabb a személyes szimpátia kialakulása. Kérem, hogy ne habozzon! Hívjon vagy írjon, beszéljünk meg egy személyes találkozót, ahol szívesen megválaszolom további felmerülő kérdéseit, segítve eldönteni azt, hogy ki csinálja esküvőjén a zenét!

Íme, egy-két vélemény a munkáimról, természetesen a teljesség igénye nélkül:

2015.07.25. Vinkler Edit és Ben – Debrecen, Hotel Líceum

Laci was an amazing help throughout the preparation of our wedding. Not only had he really great tips and ideas but he also listened to our needs and understood our preferences. I think this is what makes him an excellent choice to be a wedding host. He helped choose music, he gave us hints here and there and was eager to have endless converstaions to get to know us. He even jumped in as a DJ during our wedding which shows his inmense talents. I can only recommend him because his presence will not only be an assurance on the hectic Big Day but also a guranatee that everything will be alright and according to planned. Kudos for him for being able to host our wedding in both Hungarian and German language! It made our wedding even more memorable - for all of our guests. Thank you very much, Laci! - Ben & Edit

2015.08.22. Zilahy Tünde és Alex – Budapest, Hotel Flamenco

Nagyon köszönünk mindent, hiszen mind DJ-ként és ceremóniamesterként is nagyon jól megálltad a helyed! :-) Nagyon örültünk, hogy veled dolgozhattunk, mert DJ-ként szerintem eltaláltad, hogy mikor milyen zene kell a násznépnek és szuper volt, hogy még 20-an táncoltunk reggel 4-kor is. Ceremóniamesterként pedig nagyon jó volt, hogy nem volt kevés és nem volt sok, amit mondtál, mindezt jó stílusban, két vagy három nyelven flottul is megoldottad! :-)

2015.09.12. Mohácsi Tünde és Laci – Budapest, Margitsziget Nagyszálló

Sziasztok! Szeretnénk nagyon-nagyon megköszönni a munkátok az esküvőnkön! Mindenki nagyon jól érezte magát és mi is úgy érezzük, hogy ez volt életünk legjobb bulija! :) Természetesen fogunk benneteket ajánlani, és ha szeretnétek, írunk néhány mondatot, amit kirakhattok a honlapotokra, illetve ha megengeditek, akkor mi is kirakjuk majd az elérhetőségeiteket a honlapunkra. Még egyszer szívből köszönjük!

Üdv:Laci és Tündi